Planmatig onderhoud
Onderhoudswerkzaamheden die we tegelijkertijd aan een groep woningen uitvoeren, noemen we 'planmatig onderhoud'. We kijken naar het bouwjaar van woningen. En we voeren inspecties uit.
Wat valt onder planmatig onderhoud?
- schilderen van het houtwerk aan de buitenkant
- nakijken van alle draaiende delen in de buitengevel en als het nodig is herstellen of vervangen we deze delen
- herstellen of vervangen van kozijnen
- herstellen of vervangen van daken / dakgoten
- herstellen of vervangen van metsel- en/of voegwerk
- steekproefsgewijs controleren van de gas- & elektra-installaties
- vervangen van cv-ketels
- plaatsen van HR++ glas
- isoleren van gevels, daken en kruipruimtes
- plaatsen van zonnepanelen
Wat merk je als bewoner?
We proberen er voor te zorgen dat je zo min mogelijk merkt van de werkzaamheden. We begrijpen dat het lastig kan zijn, want je woont gewoon in je woning tijdens de werkzaamheden. Maar het is natuurlijk onmogelijk dat je er helemaal niks van merkt. Om ervoor te zorgen dat je zo min mogelijk overlast ervaart:
- informeren we je op tijd
- heb je een vast aanspreekpunt
- maken we duidelijke afspraken met jou en de betrokken bedrijven
We rekenen op je medewerking
Planmatig onderhoud is noodzakelijk om de kwaliteit van onze woningen te behouden. Deelname is dus niet vrijblijvend. Als iedereen meewerkt, ondervind je de minste problemen.
Onderhoudsplanning
Als onderhoud noodzakelijk is, plannen we in welke groepen woningen in aanmerking komen voor 'planmatig onderhoud'. We plannen deze onderhoudswerkzaamheden vooruit. Aan het einde van ieder jaar weten we waar we het komende jaar onderhoud uitvoeren. In de rechterkolom vind je de actuele onderhoudsplanning.
Let op: Deze planning is onder voorbehoud. We doen heel erg ons best om de planning te realiseren. Maar er kunnen altijd omstandigheden zijn (zoals bijvoorbeeld materialentekort) waardoor werkzaamheden niet uitgevoerd worden. Je kan aan de planning dus geen rechten ontlenen.