Burendag & Bakwedstrijd ‘Heel de buurt bakt' groot succes

Woningbelang is 1 van de kartrekkers van het project Woonleefcirkels. Op zaterdag 28 september werd de bakwedstrijd 'heel de buurt bakt' georganiseerd. 

Zo'n 80 (!) buurtgenoten kwamen naar het plantsoentje voor de Bogen. Zij genoten van de verse koffie en proefden van het heerlijke gebak, gemaakt door de 10 enthousiaste bakwedstrijddeelnemers. Een speciale jury (met kinderburgemeester Billy de Wit, bewoners Jo en Peter en bakker Marcel Schrijver van Bakkerij van Heeswijk) had de taak om de beste creatie te kiezen. En de grote winnaar was Hennie van Son met zijn fantastische dubbele feesttaart!

Wat is een woonleefcirkel?

Een woonleefcirkel is een (deel van een) wijk, buurt of dorp met de beste voorwaarden voor levensloopbestendig wonen. In de wijk zijn er mogelijkheden om elkaar te ontmoeten. Activiteiten en faciliteiten zijn binnen handbereik. Het doel is dat mensen zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. De pilot is rondom zorgcentrum de Bogen. Vanuit het project worden o.a. activiteiten georganiseerd voor de cirkel en om de woonleefcirkel bekendheid te geven.

 

 

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten